Mijn boek over Polen ligt in de winkel!

Sinds kort ligt mijn boek `Polen – geen land van fietsers en vegetariers` in de winkel!

47284489_10156051768435678_6814300059912372224_n

Het boek behandelt de huidige politiek-maatschappelijke situatie in Polen (de ruk naar rechts). Ik heb het afgelopen jaar heel veel mensen in Polen geinterviewd en heb zestien reportages geschreven uit alle uithoeken van het land, die samen een compleet beeld geven van de belangrijkste politieke en maatschappelijke thema`s die in Polen op dit moment spelen. Ik ga natuurlijk ook in op de actualiteit: het nationalisme van de PiS-regering, de strijd met de EU, de angst voor vluchtelingen.

`Onderweg` door het boek leer je mij persoonlijk ook nog wat beter kennen, dus voor gluurders is het boek ook zeker aan te raden. Polen is een groot en belangrijk land, maar de meeste Nederlanders weten er geen, ehhh, snars vanaf. Ik heb er begin jaren negentig gestudeerd en kom er vandaag de dag regelmatig als reisleider. Binnenkort ga ik trouwens een reisgids (voor een Duitse uitgever) over Warschau schrijven.

Bij www.lecturis.nl (mijn uitgever) of www.bol.com is het boek voor 22,50 Euro te koop. Mocht je te lui zijn om het boek zelf te lezen, dan kun je het ook je ouders voor kerst schenken?.

Bij deze een link naar een recensie van het boek:

https://www.poleninbeeld.nl/cultuur/literatuur/non-fictie/polen-geen-land-voor-vegetariers-en-fietsers-jeroen-kuiper/

Verder een paar foto`s van het boek in de winkel in Utrecht, één keer naast een werk over Nazi-architect Albert Speer, en één keer naast `Mijn Strijd` van Adolf Hitler. Dat moet je ook eerst maar voor elkaar krijgen….

Hartelijke groeten uit Berlijn!

Geplaatst in Geen categorie, Nieuws en getagd met , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *